Næste koncert

14. september

Limfjorden rundt

 

Traditionen tro opstiller Folk-Club ’95 et telt på havnen i forbindelse med Limfjorden Rundt. Der vil være gratis musik fra 15.00 til 21.00, og der kan selvfølgelig købes mad og drikke i teltet.

Dagens musikprogram ser således ud: (Bemærk at tiderne er cirka tider!)

Old Rockies  (15.00 – 16.00)

Vi er fire modne mænd, der spiller Classic Rock. Vi hedder Old Rockies og har spillet til private fester, på Struer Musikskoles årlige Musikdag, Udkantsrock i Holstebro samt i teltet hos Folk-Club´95 i.f.m. Limfjorden Rundt.
Old Rockies er 4 Rock – Dinosaurer (total alder 250+) der spiller Go’ Kraftig Rock musik, præcis som Bedste ku’ li’ det

Struer Shantykor  (16.30 – 17.15)

20.november 2012 blev der taget initiativ til at danne koret. 8 personer samledes en aften i Sejlklubben og blev enige om at starte Struer Shantykor. Mogens Grimstrup blev valgt til korleder. Derfra har koret stille udviklet sig til det vi er i dag. Som navnet fortæller synger vi primært shanty-sange.

En shanty er en arbejdssang som sømænd på sejlskibene brugte, når der skulle løses tunge opgaver – såsom at sætte sejl og trække ankeret op. Navnet “Shanty” er det engelske shanty, men betegnelsen stammer fra det fransk chanter: at synge.​ Ud over shanties har vi et bredt udvalg af sømandssange på repertoiret.

Thing House Blues Band  (18.00 – 19.00)

Thing House Blues Band Lemvig opstod i sensommeren 2018, idet kapelmester Hemming Klokker havde lovet at afholde en blues koncert i forsamlingshuset på Jegindø. Forsamlingshuset hedder “Thing House”, deraf bandets navn.
Den faste kerne i bandet består af:

Hemming Klokker på slideguitar og vokal
Lars Skovbakke på piano
Kaj Kongsgaard – “Blues-Kaj” på mundharmonika
Knud Kristian Wrist på leadguitar

Til koncerter har vi været suppleret med:
Palle Rønn på bas
Kai Werner Hansen på cajun
og én gang Mathias Klokker på mundharmonika og guitar

 

Bob Ferguson  (19.30 – 21.00)

‎BOB FERGUSON TROUBADOUR udfører en blanding af country,  skotsk og irsk musik, rock og andre genrer, herunder hans egne sange. Bobs Troubadour-show er ekstremt livligt med højt tempo, fuld af sjov og publikumsdeltagelse. At strejfe rundt i publikum, mens han optræder, får hurtigt publikum i humør til at feste.‎

‎Bob vil skabe medleys og mash-ups fra berømte og elskede sange fra alle genrer, og publikum finder sig ude af stand til ikke at deltage i den fantastiske mængde sange, han udfører i en koncert.‎

‎Ofte har publikum i slutningen af en forestilling udtalt, at de aldrig har sunget så meget med til en koncert. Mange års optræden har lært Bob et væld af færdigheder og tricks til at trække liv fra selv det mest reserverede publikum.‎