Program efterår 2021

Lars Gylden

Mandag den 27. september 2021 kl. 19.30


Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren.

Lars Gylden skriver sit eget musik på dansk . Sangene handler om dagen, og de veje vi møder i livet på godt og ondt og de små hverdags ting. Lars gør sangene til noget særligt, og publikum kan forvente sig en aften i særklasse med gode historie fra livet .

Med latter, grin og en tåre kan også komme frem. Lars gylden har spillet utallige koncerter landet over og været opvarmning for mange af de større navne. Den her aften håndplukker han et par musikere og tager dem med. Med sig har de en ny single i ryggen. Stilen ligger ikke langt fra Poul Krebs og Allan Olsen, men Lars Gylden har sin helt egen stil – glæd jer .

TIM EASTON

Mandag den 25. oktober 2021 kl. 19.30


Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

En koncert med Tim Easton er et møde med den enkle og stærke amerikanske sangskrivning præsenteret af en stemme, der emmer af levet liv, og som derfor leverer sine historier med stor troværdighed og integritet. Kombineret med Eastons imponerende guitarspil, små anekdoter leveret med et solidt stænk sort humor og en mundharpe, der går lige i sjælen, føler man sig med det samme hensat til en lille flække et sted i Sydstaterne.


IDA WENØE & THE SILVER CORDS

Mandag den 29. november 2021 kl. 19.30


Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Ida Wenøe har over de seneste fem år, gennem hundredevis af livekoncerter over hele Europa og Nordamerika, opbygget et ry som en fremragende live-performer, sanger og sangskriver indenfor genren Nordic Folk Noir. Hun har skabt sit helt eget univers ved at sammenblande amerikanske forbilleder som Nick Drake, Sufjan Stevens og Leonard Cohen med sine danske rødder fra Carl Nielsen til Sebastian.

Hendes to soloalbums ”Time of Ghosts” (2015/2017) og ”The Things We Don´t Know Yet” (2019) har fået virkelig flotte anmeldelser, særligt i England, hvor hun har turneret 5 gange indtil nu.

Hun har ligeledes opbygget en fanbase i Tyskland, hvor hun turnerede i flere omgange i årene 2015-17, hvor hun boede i Berlin. I 2016 blev Wenøe nomineret til en Danish Music Award Folk for sangskrivningen på debutalbummet “Time of Ghosts”. En af sangene fra pladen blev desuden brugt i DR dokumentaren “De Smukke Piger” i 2017. Wenøes stærke og personlige sange rammer publikum hårdt og rent, og hun får nye fans overalt hvor hun spiller.