Program efterår 2022

14. september

Limfjorden rundt

 

Traditionen tro opstiller Folk-Club ’95 et telt på havnen i forbindelse med Limfjorden Rundt. Der vil være gratis musik fra 15.00 til 21.00, og der kan selvfølgelig købes mad og drikke i teltet. Det foreløbige musikprogram ser således ud:

Dagens musikprogram ser således ud: (Bemærk at tiderne er cirka tider!)

Old Rockies  (15.00 – 16.00)

Vi er fire modne mænd, der spiller Classic Rock. Vi hedder Old Rockies og har spillet til private fester, på Struer Musikskoles årlige Musikdag, Udkantsrock i Holstebro samt i teltet hos Folk-Club´95 i.f.m. Limfjorden Rundt.
Old Rockies er 4 Rock – Dinosaurer (total alder 250+) der spiller Go’ Kraftig Rock musik, præcis som Bedste ku’ li’ det

Struer Shantykor  (16.30 – 17.15)

20.november 2012 blev der taget initiativ til at danne koret. 8 personer samledes en aften i Sejlklubben og blev enige om at starte Struer Shantykor. Mogens Grimstrup blev valgt til korleder. Derfra har koret stille udviklet sig til det vi er i dag. Som navnet fortæller synger vi primært shanty-sange.

En shanty er en arbejdssang som sømænd på sejlskibene brugte, når der skulle løses tunge opgaver – såsom at sætte sejl og trække ankeret op. Navnet “Shanty” er det engelske shanty, men betegnelsen stammer fra det fransk chanter: at synge.​ Ud over shanties har vi et bredt udvalg af sømandssange på repertoiret.

Thing House Blues Band  (18.00 – 19.00)

Thing House Blues Band Lemvig opstod i sensommeren 2018, idet kapelmester Hemming Klokker havde lovet at afholde en blues koncert i forsamlingshuset på Jegindø. Forsamlingshuset hedder “Thing House”, deraf bandets navn.
Den faste kerne i bandet består af:

Hemming Klokker på slideguitar og vokal
Lars Skovbakke på piano
Kaj Kongsgaard – “Blues-Kaj” på mundharmonika
Knud Kristian Wrist på leadguitar

Til koncerter har vi været suppleret med:
Palle Rønn på bas
Kai Werner Hansen på cajun
og én gang Mathias Klokker på mundharmonika og guitar

 

Bob Ferguson  (19.30 – 21.00)

‎BOB FERGUSON TROUBADOUR udfører en blanding af country,  skotsk og irsk musik, rock og andre genrer, herunder hans egne sange. Bobs Troubadour-show er ekstremt livligt med højt tempo, fuld af sjov og publikumsdeltagelse. At strejfe rundt i publikum, mens han optræder, får hurtigt publikum i humør til at feste.‎

‎Bob vil skabe medleys og mash-ups fra berømte og elskede sange fra alle genrer, og publikum finder sig ude af stand til ikke at deltage i den fantastiske mængde sange, han udfører i en koncert.‎

‎Ofte har publikum i slutningen af en forestilling udtalt, at de aldrig har sunget så meget med til en koncert. Mange års optræden har lært Bob et væld af færdigheder og tricks til at trække liv fra selv det mest reserverede publikum.‎

26. september 

Lars Gylden med band

Lidt omkring mig: Jeg er en mand i min bedste alder, som er bosat i Holstebro. Dog er jeg opvokset i en lille landsby med en brugs og en cykelsmed, en lille by, men et dejligt sted med masser af plads til eftertænksomhed.
Jeg elsker at spille og skrive musik og har beskæftiget mig med dette det meste af mit liv. Min musik handler generelt om livet på både godt og ondt, små og store oplevelser og tanker samt livshistorier fra menneskerne jeg møder på min vej. Det er en kæmpe fornøjelse for mig, at kunne give publikum en god oplevelse gennem musik og nærvær. Jeg håber altid, når jeg er ude at spille, at folk går derfra med et smil på læben.
I min karriere har jeg været opvarmningsband for flere større kunstnere og spillede de første 15 år i Rockbandet ”Blåfrost” og senere også begyndt at spille solo som ”Lars Gylden” Jeg inviterer af og til flere musikere ind og optræder derfor både som duo, trio eller fuld band. Jeg giver koncerter mange små og store steder, såsom på festivaler, i kulturhuse, på cafeer eller hjemme i folks stuer. Jeg har derudover udgivet 4 CD’er.

Entreen er 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Koncerterne starter kl. 19.30, og dørene åbnes kl. 18.30.

 

31. oktober

De Gyldne Drenge

Irsk på dansk. Folkemusik for folket. Skæg og irske ballader. 5 ustyrlige musikanter udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved Haw’et – Ved Haw’et o.s.v. o.s.v.

Siden 2003 har de rejst landet rundt og spredt det gode budskab om alkoholens mange glæder og utroskabens velsignelser. Emner som i rigt mål bliver behandlet i de mange tekster, der alle stammer fra det store musikalske forbillede De Gyldne Løver.

De Gyldne Drenge prøver ikke at efterligne det gamle kultband, men giver deres egne fortolkninger af sangene. Ind i mellem også med små ændringer i teksterne. Dog med tilladelse fra ophavsmændene.

I 2007 udgav de deres første cd ”Det Gamle Værtshus”. Den blev meget populær og blev i 2015 fulgt op af ”Derfor Blev Vi Spillemænd”, der lige som den første er en hyldest til De Gyldne Løver.

De Gyldne Drenge er:

Lars Kirkegaard på harmonika, kor, Jørgen Dickmeiss violin, bodhran, mandolin og kor, Jens Holgersen på kontrabas og kor, Ole Smith på sang guitar og banjo og Troels Smith på sang, guitar, tenorbanjo, mandolin, tinfløjte og irsk håndtromme.

Entreen er 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Koncerterne starter kl. 19.30, og dørene åbnes kl. 18.30.

28. november

Aofie Scott med Band 

Med en smuk, sårbar stemme er den nye stjerne på den irske folk-himmel, Aoife Scott, et must-see. Den unge sangerinde er en del af den berømte Black familie med bl.a. Frances Black og Mary Black. Hun har vundet Irish Folk Award 2017 og har udsolgte turneer i bl.a. Australien, USA og Europa.

Entreen er 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Koncerterne starter kl. 19.30, og dørene åbnes kl. 18.30.

 

Velkommen til juleafslutning i Folk – Club ’95

Vi lover julestemning og masser af hygge til årets afslutning i Folk-Club ’95

Mandag den 12.december 2022 på Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, Struer, slår vi dørene op kl. 18.

Traktementet er platter fra Løvbjerg. Kaffe og kringle i pausen og godter på bordene. Underholdning i år lægger vi i hænderne på musiker Carsten Jensen.

ENTRE: Medlemmer 50 kr. Ikke medlemmer 100 kr.

PLATTER: Skal forudbestilles ved Knusse på SMS på 28719743 ( husk at skrive navnene på dem du bestiller til). Bestillingen skal foretages senest mandag den 5. december kl 12. Prisen for platter er 90 kr. Platten betales sammen med entreen.

MUSIKKEN:

Carsten fortæller:

Jeg deler navn med en kendt forfatter og debattør, derfor har jeg et alias.
Jeg har spillet guitar, primært til fællessang, siden jeg var 17 år gammel.
Jeg spiller i alle mulige (og umulige) sammenhænge. Til hverdag og til fester, solo og i bandsammen-hænge.

Jeg har været efterskolelærer, friskoleleder og efterskoleforstander, og på hele turen har guitaren været min følgesvend.
Efter 40 år i de frie skoler, er jeg nu klar til at dele min glæde ved fællessang og fortællinger med andre.

Når jeg spiller i Folk-Club ’95 i Struer, vil det primært være De Gyldne løvers sange der er på programmet, her er muligheden for at få luftet sangermusklen. Det bliver fællessang med gamle kendinge.

Vi glæder os til at se dig!